Rólam

Napjainkban egyre több gondot fordítunk a külsőnkre, s ezt környezetünk is elvárja tőlünk. Akár a munkahelyen, akár a magánéletben szeretnénk sikereket elérni, a jó megjelenés elengedhetetlen. Az utóbbi években a kozmetikai krémekkel és gépekkel foglalkozó cégek óriási fejlődésen mentek keresztül, s ma már rengetegféle kezelés áll az Önök, és a fejlődéssel lépést tartó kozmetikus szakemberek rendelkezésére. Fontosnak tartva az egészséges életmódot, a természetességet, és a vegyszermentes kozmetikumokat, a gyógynövényes, természetes, bio anyagok mellett köteleztem el magam.

A Phyt’s biokozmetikumok a legkedvesebbek számomra, hisz azt a természetességet képviselik, ami nekem a legfontosabb, a Green Peel gyógynövényes mélyhámlasztás az egyik leglátványosabb, legeredményesebb hámlasztó kezelés, amivel valaha találkoztam, 2000-ben csináltam az első Green Peel kezelésemet, és az elmúlt 15 évben csak jó tapasztalataim vannak róla. A Maria Galland kezelések a harmóniát képviselik, az igényes nők luxusa.

Néhány éves bőrgyógyászaton szerzett tapasztalatommal, s tizenöt éves kozmetikus gyakorlattal, szeretnék segítséget nyújtani mindazon hölgyeknek és uraknak akik felkeresnek engem. Legyen akár problémás a bőre, vagy fiatalságát akarja megőrizni, ígérem jó kezekben lesz!