Kezelések

Harmonizáló kezelések

Soin Anti Comedons

 

A problémás, zsíros, tisztátalan bőrök faggyúműködést szabályozó, harmonizáló kezelése. Az anti-comedons szérum gátolja a bőrön a probléma további terjedését, a gyógynövényes masszázsszérummal végzett nyirokstimuláció pedig méregteleníti a bőrt, csökkenti a gyulladásokat.

Soin Equilibre

 

Ezt a kezelésünket széles körben alkalmazhatjuk, hisz a régi hagyományos kozmetikai kezelésekhez hasonlóan épül fel, alapos arctisztítás, finom peeling, kellemes masszázs, nyugtató pakolás. Olyankor javasoljuk, ha csak egy gyors ápolás a cél, de a bőr se nem túl problémás, sem nem igényli pillanatnyilag a fokozottabb törődést.

Soin Capyl

 

A kipirosodásra hajlamos, hajszálértágulatos bőröknek nyújt enyhülést ez a kezelés.  Érfalerősítő hatása révén a rozácea kialakulásának, további terjedésének megelőzésében is szerepe van.

Hidratáló, feszesítő kezelés

Soin Aqua-Phyt’s

 

Az Aqua-phyt’s kezelés kifejezetten a vízhiányos bőrre nyújt megoldást. Lágy textúrák, hidratáló krémek, feszesítő maszkok jellemzik. Természetesen itt sem marad el a relaxáló Lympo-Energetique nyirokstimulációs masszázs.

Ránctalanító kezelések

Soin Energie-Vitale

 

Stresszes, fakó, dohányos, élettelen, oxygénhiányos bőrökre a tökéletes megoldás ez a kezelés. Ajánljuk kombinált bőrökre, az első ráncok megjelenésekor, 30 éves kor körül. Mindenképp egyedülálló a professzionális kozmetikai kezelések között. A tiszta gyógynövényes illat áthatja az egész kezelést, melyek jótékony hatásait a kezelés után is sokáig élvezhetjük.

Soin D’o

 

Fakó, tápanyaghiányos, zsíros vagy kombinált bőr ránctalanító, harmonizáló kezelése.

Soin Oligo-Vital

 

Törődést igénylő, tápanyaghiányos bőröket kényeztetünk ezzel a kezeléssel. Hidratál, harmonizál, életet ad a bőrnek.

Soin Multi-Vita

 

A Multi-vita kezelés felveszi a versenyt az idővel, és míg hatóanyagai csendben harcot vívnak az öregedés ellen, mi élvezhetjük a lympho-energetique massszázst. Ez a 4 az egyben kezelés ajánlott 40 év felett mindenkinek, aki hidratált, feszes, rugalmas bőrt szeretne.

Soin Phyt’ssima

 

Amikor semmi nem segít, amikor úgy érezzük megadtunk mindent a bőrnek, de még mindig száraz, akkor hívjuk segítségül a Phytssima kezelést. Kendermagolaj, argánolaj, és még sok-sok aktív összetevő segít, az érzékeny, allergiára hajlamos száraz bőrnek, hogy megszabaduljon a feszülő érzéstől.

Pigmentfolt halványító kezelés

Soin White Bio-Active

 

Ez a kezelés a bőrhibák kiegyenlítését szolgálja, csak kúra szerűen (heti 1x, minimum 6 alkalommal), és otthoni ápolási termékekkel együtt hoz látványos eredményt.

Bőrmegújító kezelés

Skin Renov Glikolsavas hámlasztás

A PHYT'S Skin Renov az első organikus kémiai hámlasztás, bőrmegújító, természetes eredetű glikolsavval a puhább, bársonyosabb és sugárzóbb bőrért. Igazi ellenszere a fáradt, fakó és ráncos bőrnek, a bőrproblémáknak, egyenletlenségeknek. A PHYT'Skin Rénov professzionális kabin kezelést kúra szerűen végezzük, minimum 4 alkalom szükséges, 10 naponta. A kúrát megelőzi egy két hetes otthoni felkészülés, valamint az utolsó kezelés után is szükséges a további két hetes otthoni ápolás, a következő termékkel

Szemkezelés

Phyt’s Sublim Eyes

 

A szemkörnyék kezelését szolgáló kíméletes radír, különleges szemmasszázs, feszesítő, hidratáló pakolás,  mind a ragyogó tekintetért dolgozik.

Férfiaknak

Soin Éclat Immédiat

 

Férfiaknak kifejlesztett tisztító oxygenizáló kezelés. Egyszerre pihentető és ápoltságot adó. Férfias illatok, lágy textúrák jellemzik a kezelést.