Mikrodermabrázió

Gyémántfejes bőrcsiszolás

A készülék kezelőszárán egy cső található, mely gyakorlatilag egy vákuumcső, erre kell ráhelyezni a gyémántszemcséket tartalmazó csiszolófejet. A csiszolófejek különböző szemcsézetűek, így egyaránt alkalmazható egy durva, tágpórusú bőrre, valamint érzékenyebb bőrökre is a megfelelő gyémántfej kiválasztásával. A bőrhöz érintve a mikrodermabráziós kezelőfejet, vákuum keletkezik a csőben, mely szükséges ahhoz, hogy tökéletes kontakt alakuljon ki a kezelőfej és a bőr között. A vákuum erőssége a bőrtípusoktól függően állítható.

A kezelőfej gyémánt bevonatú feje fájdalommentesen leradírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámréteget, melynek hatására, megújul a bőr.

Ez jót tesz a problémás bőröknek, mivel egyik fő jellemzőjük a fokozott elszarusodás  a túlzott faggyútermelődés mellett. A kezelés után úgy érezzük bőrünk végre fellélegzik, a zsírosodás hosszú időre eltűnik arcunkról.

 

 

Valamint alkalmazható idősödő bőröknél is, ahol az elszarusodás a normális 28 napnál jóval több lehet. A mikrodermabrázió segítségével ezt a leválási folyamatot meggyorsítjuk, így egy frissebb, szebb bőr kerül a felszínre.  Ezáltal egyben a bőr felszívóképességét is megnöveltük, s így lehetőség nyílik a megújulást szolgáló hatóanyagok gyors felszívódására. Ilyenkor az alapréteg is hozzájut a sejtek felépítéséhez és az optimális működéshez szükséges hatóanyagokhoz, melyek gyorsítják és szabályozzák a sejtfunkciókat. Növelik az oxigénszállítást, antioxidáns hatással rendelkeznek, azaz megkötik a káros szabadgyököket, gyorsítják a sejtanyagcserét, így feszesítik, regenerálják a bőrt.

A kezelés már az első alkalommal jelentős eredményeket mutat. Az eljárás sikerrel vethető be ráncok, aknék, hegek ellen, lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás, tágpórusú bőrök állapotán.

Ismétlése a kúra és a probléma jellegétől függően változó. Súlyos esetekben hetente végezhető a kezelés, de a havi kozmetikai kezelésünket is helyettesíthetjük időnként ezzel az eljárással.