Maria Galland

A Maria Galland elnevezés nem egy kitalált márkanév

 

Madame Galland a 60-as évek elején Párizsban élő primabalerina volt. Foglalkozásából adódóan érdekelte a szépség és a harmónia. Arcáról többször készítettek gipszlenyomatot, melynek során minden alkalommal krémekkel óvták gyönyörű vonásait. Ekkor figyelt fel rá, hogy bőre milyen kisimult lett egy-egy nyomatvétel után. Ennek köszönhetően és kora előrehaladtával érdeklődése a balett felől egyre inkább a szépsége megőrzése felé irányult. 

Pillantson bele Maria Galland világába, és engedje, hogy elvarázsolja:

Bőrgyógyász barátja segítségével lerakták a Maria Galland márkanév alapköveit. Madame Galland nem „csak” egy márkanév, egy kozmetikum, egy szerethető termék. A Maria Galland kezelések egy életérzést képviselnek, a nő, a harmónia és a szépség jegyében. Nem egy kozmetikai kezelés, hanem az igényes nők luxusa. Ahol minden mozdulat előre eltervezett, ahol sem a kozmetikus, sem vendége nem zökken ki a harmóniából. Egy érzés, egy felejthetetlen élmény, ahol úgy bánnak velünk nőkkel, ahogy megérdemeljük. 

 

Kényeztesse bőrét a tenger adta kincsekkel, amiket a Thalasso alginát maszkjában gyűjtöttünk össze, szépüljön meg, akár a pillangó a gubójából kibújva, a Cocon habmaszk segítségével, élje át az igazi luxust a föld adta ásványi anyagokban dús Mask Modellant kezeléssel, engedje át magát a Profilift varázslatnak, és arckontúrjai megemelkednek.

 

Mask Modellant

A Maria Galland Mask Modellant metódus a világon egyedülálló, mind a kivitelezését, a különlegességét és a hatását tekintve.  A tökéletes luxus testnek és léleknek.

Az első mask modellantok 1962-ben kezdték megszépíteni a hölgyeket, napjainkban az újjászületett kezelés három formája létezik:

  • Öregedést gátló Modellant kezelés az igényes bőröknek nyújt megoldást, melyen könnyen megjelenhetnek, megjelentek már a ráncok.

  • Bőr hidratáltságát szabályozó kezelés, melyre minden bőrtípusnak szüksége van.

  • Ragyogását biztosító Modellant kezelés, mely méregtelenít, igazi gyógyír a fakó, fáradt bőrnek.

A 3 különböző kezelésen belül további lehetőségünk van egyénre szabni a kezelést a krémmozaik elkészítésével, melyre hideg agyagmaszkot helyezzük fel, ami fokozatos felmelegedésével tovább katalizálja a krémek felszívódását. Az eredmény varázslatos.

 

 

Cocon Therapy

A Cocon therapy kényeztető masszázsával semmihez nem hasonlítható odafigyelést kap a bőrünk, melyet üde, friss, tiszta bőrképpel fog meghálálni. 

További hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe, melyek mélyebb felszívódását a selyemgubóra hasonlító habmaszk segíti elő. 

Átélhetjük, hogy bennünk is ott él a rohanó, fáradt mindennapok mögött a gyönyörű szárnyaló pillangó, amit szakképzet kozmetikus szakemberünk segítségével hívunk elő. 

Thalasso

A Thalasso kezelés illatával, hatóanyagaival egy tengeri utazásra csábítja bőrünket. Hűsítő alginát maszkja enyhülést hoz az érzékeny, stresszes bőrnek, mindeközben hidratálja, energiával látja el.

Nyári nagy melegben, a legjobb választás, de minden időben ideális az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrök ápolására. Könnyed, gyors, látványos szépülést eredményez.

Profilift

A Profilift a bőr feszességét, az arckontúrok megemelkedését biztosítja.  Különleges, erőteljes masszázsának köszönhetően, az arc visszanyeri fiatalos kontúrját, alkalmas a fáradt, petyhüdt bőrök kezelésére. A hatóanyagok és a masszázs a drainaget és a tonizáló hatást biztosítják, bőrünk látványos módon visszanyeri feszességét.