Fresh Up

 
 

Bár mindenki a látványos hámlásáról ismeri a Green Peel kezelést, azonban a hámlasztáson kívül tartogat még számunkra más jellegű szépítő kezelést is. Sokszor előfordul, hogy szeretnénk gyorsan, jól kinézni, de időnkbe nem fér már bele 5-7 nap hámlás. Gyakori probléma, hogy valaki nyaralás előtt szeretné arcát megszépíteni, felfrissíteni, hogy megérdemelt pihenése alatt jól érezze magát a bőrében, azonban egy tengerparti, napozós nyaralás előtt nem csináltathatunk klasszikus Green Peel kezelést, ahol lehámlik a bőrünk.

Ha gyorsan szeretnénk üde, jól ápolt külsőt, akkor hatékony megoldást nyújt a Green Peel Fresh Up változata. Ez a kezelési forma nem hámlasztja a bőrt, sokkal inkább frissíti és revitalizálja. Kimondottan alkalmas fakó, szürke, fáradt, petyhüdt bőrök kezelésére. Amikor bőrünket tónustalannak érezzük, kontúrjaink megereszkednek, szánk, szemünk vonala lefelé görbül, elmélyül az orr-ajak barázda, akkor a Green Peel Fresh Up az, amire számíthatunk.

Körkörös mozdulatokkal stimuláljuk a bőrt, aminek hatására a pórusok megnyílnak, és a gyógynövények a bőrbe jutva felfrissítik, javítják a tónusát arcunknak, kissé fokozzák a vérbőséget, ettől javul a tápananyagellátása, aminek köszönhetően, vonásaink kisimulnak, megemelkednek, üdévé varázsolja bőrünket.

A gyógynövényes masszázs után következő hűsítő alginát maszk koronázza meg a kezelést.

 

A kezelés menete: Green Peel Fresh Up