Classic

Green Peel arckezelés

Gyógynövényes mélyhámlasztás

5 nap alatt új bőr.

Dr. Med. Ch. Schrammek eredeti módszere.

A gyógynövényekkel történő hámlasztásos eljárással olyan bőrproblémákon tudunk segíteni, melyeken a hagyományos kozmetika egyáltalán nem, a bőrgyógyászat pedig csak komoly vegyi anyagokkal ér el esetleg javulást. Az eljárás 35 éves kutatómunkával bőrgyógyászok, kozmetológusok által kifejlesztett, kipróbált és világszerte alkalmazott kezelés.

A következő zavaró szépséghibáknál alkalmazzuk leggyakrabban:

Acne vulgaris és más acne formák, acnés és egyéb hegek, hiper és hipopigmentáció bizonyos fajtái (májfolt, pattanás utáni pigmentfolt), öregedő, atrophiás, napfény által károsodott bőrök, mitesszeres, zsíros, tágpórusú bőrök. A Classic eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100 % gyógynövény-összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr anyagcsere fokozódásához és méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epidermis rétegeit és a cutis felső részeit aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt.

   

 

A kezelés rövid ismertetése:

  • Első lépésként egy hagyományos arctisztítást végzünk.
  • Minimális tisztítani való esetén a tisztítás végén a nyugtató pakolás helyett kezdjük a Green Peel kezelést, problémás bőröknél külön a Green Peelt megelőző napokban szükséges a tisztítást elvégezni. A mikroszemcsés formában lévő gyógynövénykeverékek bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktivizálódnak. Feloldódásuk közben értékes természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek, például vitaminok, fitohormonok, enzimek.
  • A bemasszírozás napján a bőr enyhén piros, mint egy napozás után.
  • A bőrpír már másnapra elmúlik, a 3-4. napon a „régi bőr” szépen, egyenletesen leválik.
  • A hámlás közben a kezeléshez kapott kozmetikumokkal kell ápolni, a bőrt, más kozmetikum, víz nem érheti a bőrt ebben az 5 napban.
  • A bemasszírozást követő 5-7. napon történik az utókezelés, amikor a most különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt hatóanyagokkal látjuk el.

Eredmények

Az „új bőr” nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. A foltok halványodnak, a ráncok, hegek mélysége csökken. Súlyos bőrproblémáknál leghamarabb 4 hét múlva ismételhető a kezelés.

A Green Peel kezelés során kapott kozmetikum a hámlás befejeztével még használható, ezzel a kezelés további eredményét tudjuk javítani, megőrizni.

Időpont egyeztetésnél vegyük figyelembe, hogy a kezelést követő 5-7 napban nem sminkelhetünk, a bőrt nem érheti víz, nem mehetünk uszodába, szaunázni. Sportolni csak mértékkel szabad az izzadás elkerülése végett, valamint 4 héten keresztül nem tehetjük ki bőrünket intenzív napsütésnek, nem szoláriumozhatunk.

Nézzük meg a galériában szereplő képeket a hámlásról, és amennyiben úgy ítéljük meg, hogy munkahelyünkön ez a mértékű hámlás nem tolerálható, készüljünk szabadsággal.

Otthoni ápolási csomag:

Az otthoni ápolási szett tartalmaz arctisztítót és ápoló krémeket, ezek a termékek a hámlás ideje alatt szükségesek, használatukról pontos tájékoztatást kapunk a kezelés után.

.

A cégről

A kezelés menete: Green Peel Classic